Menu

Hardlopen

Hardlopen rondom de Hamalandhal op een gezellige en ontspannen manier in een loopgroep. Tijdens de training wordt eenieder op zijn eigen niveau uitgedaagd en de nadruk ligt niet op snelheid of afstand. Je bent op een bewuste manier met je gezondheid bezig en door persoonlijk advies en veel aandacht voor looptechniek werken we aan alle voorwaarden om van de hardloopsport ook jouw sport te maken!

Loopgroep Zandloper

Heb je een vraag? Wil je een keer vrijblijvend mee trainen? Wil je je aanmelden voor een open les? Wil je lid worden van Loopgroep Zandloper of deelnemen aan een cursus?Neem gerust contact met ons op!

Vraag een proefles aan

  Overige sporten

  Judo

  Elke kind zou enkele jaren van z’n leven aan judo moeten doen. Het is de ideale sport om jezelf te ontdekken, op fysiek, mentaal en sociaal gebied. Kinderen kunnen hun energie kwijt door te stoeien, maar leren tegelijkertijd valbreken, zichzelf controleren, omgaan met winnen en verliezen, opkomen voor jezelf en werken in een team. Je leert respect te hebben voor je partner waarmee je technieken oefent en met wie je daarna een wedstrijdje maakt om te kijken wie de beste is.

  Judo

  Bootcamp

  Bootcamp bij de Hamalandhal! Voor zowel beginnende sporters als gevorderden is er bootcamptraining bij de Hamalandhal. Voor iedereen die graag kracht, uithoudingsvermogen en conditie wil verbeteren en/of een kilootje kwijt wil raken. Durf jij een keer mee te doen?

  Bootcamp

  Ouderen gym – KBO Vitaal

  KBO organiseert samen met de Hamalandhal: KBO – Vitaal!
  Een wekelijks beweeg uur voor ouderen ter verbetering van conditie, kracht en vitaliteit.

  Ouderen gym – KBO Vitaal