Menu

Actueel overzicht

In memoriam – Stef Stortelder

16 november 2023 door Tim Bader

In memoriam – Stef Stortelder

 

september 1949 – 1 november 2023

Stef was een op en top verenigingsman. Hij zette zich met hart en ziel in voor Longa Zaal Voetbal en de Hamalandhal.

Stef begon zo’n veertig jaar geleden bij LZV in de zaal te voetballen en is daarna altijd gebleven. Nadat hij was gestopt met voetballen zette hij zich in voor de vereniging.
Als wedstrijdsecretaris regelde hij elke maandag alles rondom de thuiswedstrijden. Als er geen scheidsrechter was pakte hij d

at op en zo floot hij menige wedstrijd. Bij thuiswedstrijden van het eerste was Stef ook altijd aanwezig. Zo was hij gastheer voor de scheidsrechters en hielp hij met het wedstrijd klaar maken van de zaal. En natuurlijk aan het eind van de avond de boel weer opruimen. Niets was hem te veel. Jarenlang was hij bestuurslid en ons contact met de KNVB. Dat deed hij niet om op de voorgrond te treden of zich belangrijk te maken. Dat zeker niet. Het moest gebeuren en dan deed hij dat. Je hoefde hem ook bijna nooit te vragen, hij wist als geen ander wat er gebeuren moest. Voordat je het wist was het al geregeld. Altijd op zijn perfectionistische manier. Niet alleen als hij wat regelde maar ook tijdens de vele klussen die hij deed in de Hamalandhal. Stef was een Pietje Precies in de goede zin van het woord. Wat was het prettig om met hem samen te werken. Het is niet te beschrijven hoeveel hij heeft gedaan en betekend voor LZV en de Hamalandhal.

Stef wat zullen we je missen. Niet alleen als vrijwilliger maar nog meer om wie je was. We zullen je blijven herinneren als die lieve, aardige, vrolijke en gezellige man. Je was een fijn mens.

We wensen Annet, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte de komende tijd.

Dat hun verdriet om het gemis op den duur zal veranderen in dierbare herinneringen.

Namens bestuur van LZV en Stichting Hamalandhal Lichtenvoorde, personeel en vrijwilligers