Menu

Activiteiten overzicht

LBC’72 – Minicursus ‘Probeer Badminton’!

Altijd al badminton willen proberen?

De Lichtenvoordse badmintonclub LBC ’72 biedt een unieke minicursus ProbeerBadminton aan. In 10 lessen kun je vrijblijvend kennismaken met deze leuke sport.

Cursus door gediplomeerd trainer
De minicursus wordt gegeven door ervaren en deskundige trainers. Zij leren je de basisslagen, de spelregels en je speelt je eerste wedstrijden.

Cursus start 4 oktober 2023
Bij voldoende deelname start de cursus op woensdag 4 oktober en duurt tot het eind van het jaar. De lessen zijn elke woensdag in de Hamalandhal van 18.30-19.30 (senioren) en van 19.00-20.00 uur (jeugd). De cursus is vrijblijvend. Je hoeft dus geen lid te worden van LBC ’72.

Gratis racket
Voor elke deelnemer is er een gratis badmintonracket. Dit racket mag je houden als je de cursus afmaakt.

Inschrijven tot en met 1 oktober 2022
Je kunt je tot en met zondag 1 oktober aanmelden via het e-mailadres info@lbc72.nl. Op onze website www.lbc72.nl staat meer informatie over ProbeerBadminton.
De kosten zijn € 25,– voor 10 lessen. Je betaalt dit bedrag tijdens de eerste les.
De minimum leeftijd is 10 jaar.

Ook badminton op dinsdag
Als je niet kunt op woensdag, ben je ook welkom op de dinsdagochtend van 9.00-10.30 uur. Er wordt dan geen cursus gegeven, maar je kunt er wel badminton spelen in een recreantengroep. Er is ook een gediplomeerd trainer aanwezig, die je de basisslagen en de spelregels kan leren.